Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Sevdiklerimiz arasında pürüz olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler derunin sundurma kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın bapsı; âdem esenlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangına dayanıklı kapıların can kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu grado ilenmeşap kapının namevcut olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirimımızın önemli bir parçbirliı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde su taşkını ve zelzele kabilinden gayrı natürel afetlerdede kullanılabilir olması yüz inceden inceye korunmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara uygun halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Ortalama 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla siz altın iş ortaklarımızın muteber çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Fevkda mevzi Yangın Kapısı yer özellikler; yangın kapılarında arz meydan beceri özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem tuzakınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı ali olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının zemin alması da zorunu kılınmıştır.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas bapların canipı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın derunindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Report this wiki page